Despre noi

”Popa, Marin și Asociații” a fost fondată în anul 2005 și este una dintre primele și cele mai importante societăți profesionale de avocați din domeniul avocaturii de afaceri din zona Brașov.

Localizată în centrul civic al orașului și echipată cu tot personalul și logistica necesară pentru a servi interesele clienților, în cadrul societății își desfășoară activitatea 4 avocați definitivi parteneri și 1 avocat colaborator, alături de 2 angajați auxiliari de specialitate juridică și cu atribuții de înscriere în Registrul Național de Publicitate Mobiliară, cunoscând limba engleză, franceză, germană, italiană și maghiară, pentru a răspunde nevoilor unei arii vaste de clienți internaționali.

Având convingerea că asigurarea celor mai bune servicii pentru clienți reprezintă scopul principal al profesiei noastre, ”Popa, Marin și Asociații” furnizează clienților servicii legale ample și variate, având ca obiectiv final eficiența, acuratețea și fiabilitatea.

Unul din principiile pe care se bazează activitatea noastră este acela că, în contextul pieței actuale, avocatul nu mai poate funcționa doar ca apărător al drepturilor și libertăților clienților săi. Noua misiune a avocatului contemporan este una complexă, acesta fiind, în aceeași măsură, atât un apărător, cât și un sfătuitor al clientului său, confruntându-se cu problemele acestuia atât în relațiile personale, cât și în afacerile pe care le derulează.

Astfel, pentru a face față celor mai mari nevoi și așteptări, ”Popa, Marin și Asociații” nu sunt doar avocați și reprezentanți ai clienților în instanțe și curți de arbitraj, ci sunt consilierii lor permanenți în orice probleme juridice, oferindu-le asistență atât în negocieri ori în procesul de întocmire a documentelor, cât și în analizarea diverselor situații juridice și în identificarea soluțiilor care se impun.

Păstrăm în permanență contactul cu clientul nostru și depunem eforturile necesare pentru a oferi întotdeauna soluții specifice pentru probleme specifice, în mod rapid și corespunzător caracteristicilor nevoilor clientului, crezând în confidențialitate și în jurământul profesional pe care l-am depus.